Salon Masaj Passion

Masaje pentru el

Salon Masaj Erotic Târgu Mureș

Masajul lingam

Masajul lingam-ului iti va stimula energia sexuala, o va face sa circule in valuri succesive, din zona intima pana la extremitatile corpului, prin diverse miscari, mai fine sau mai puternice, prin alunecare, strangere sau rasucire. Acest masaj al celor mai intime zone te va face să simți multiple senzații de plăcere menite să conducă energia sexuală în unde orgasmice către inimă și cap, transformând-o într-o altă sursă de energie,(mentală, spirituală etc.) pe care o poți folosi ulterior ca o nouă sursă de putere interioară și transformare profundă.

Înțelegem dacă nu vrem să primim un masaj lingam, atunci vom dedica mai mult timp întregului tău corp și cu siguranță va fi la fel de încântător.

Cele 3 chei ale masajului tantric extatic.

La început vei fi răsfățat cu atingeri ușoare și delicate cu ambele mâini și părți ale corpului terapeutului (sâni, coapse, păr etc.). Atunci mâinile ei vor aluneca ușor într-o căutare senzuală și pricepută a punctelor de stimulare și trezire a plăcerii erotice dar și de deblocare și tonifiere. Toate acestea vor trezi o plăcere intensă și vei experimenta o adevărată simfonie a simțurilor.

A doua cheie pentru a obține extazul tantric vă va deschide inima. Mângâierea devine mai lentă și mai superficială. Ești atins cu multă blândețe și iubire împlinită. Dorința intensă se transformă într-o stare de iubire pură, armonie și pace interioară. Veți experimenta un adagio al autodescoperirii. La finalul sesiunii vei experimenta o stare de liniste si seninatate. A treia cheie îți va aduce mintea dincolo de limitele ei obișnuite, în armonie perfectă cu sufletul și corpul.

Vă așteptăm pentru a călători împreună într-un mod unic, în lumea complexă magică, senzorială și energetică, dezvăluită de masajul tantric!

Profită de oferta noastră la masaje tantrice!

O adevărată artă a atingerilor moi și delicate care vă vor duce într-o călătorie de a vă descoperi propriile puncte erogene.

Scroll to Top

Bun venit!

Vârsta minimă pentru a accesa conținutul acestei pagini este de 18 ani.